keskiviikko 25. elokuuta 2010

Etsivä löytää

Pitää tähän väliin tunkea intomielinen postaus sisustusaiheesta. Nimittäin pitkä ja sinnikäs etsintä on vihdoin palkittu! Eilen vietin perheteknisistä syistä pari tuntia Citymarketissa ja Kodin Ykkösessä, tarkoitus oli etsiä pientä korilaatikollista lipastoa eteiseen, mutta löytyikin Jotain Ihan Muuta, jotain mitä olen etsinyt siitä asti, kun tähän muutimme, jotain, josta tiesin, että juuri minun mieleiseni olisi olemassa, vaikken oikein edes tiennyt, millainen se tarkalleen olisi - sen vain tiesin, että mikään aikaisemmin vastaan tullut ei tuntunut olevan yhtään sinnepäinkään. Mutta nyt etsintä on päättynyt, tässä se on, The Puukori!

Pitkään etsityistä sisustuselementeistä puheen ollen, huomasinpa suureksi riemukseni, että eräs niin ikään pitkän ja hartaan haeskelun tuloksena löytämäni kapistus mainitaan oikein Glorian Koti -lehdessä - tämähän tarkoittaa ilmiselvästi nyt sitä, että olen Virallisesti Pätevä Sisustaja, vai mitä! Kyseessä on - tadaa! - vessan matto, Pentikin Puro (värit eivät suostuneet toistumaan kuvassa sinne päinkään sen paremmin salamalla kuin ilmankaan, mutta ihan täydellisesti vessamme väritykseen sopii tämä beige versio joka tapauksessa).

Kaikesta sitä ihminen osaakin riemua repiä...

3 kommenttia:

Tanja A kirjoitti...

Puukori on upea, hienoa, että maltoit odottaa sitä oikeaa, se kannatti.

Sanna kirjoitti...

Puukori on hiano! Jos siinä ei lukisi Wood, niin olisi täydellinen. Mutta tuota katsomisen lisäksi hyvä kantaakin, kun on pyöreä. Tykkään!

Careliana kirjoitti...

Joo tosiaankin kannatti odottaa Sitä Oikeaa tässäkin tapauksessa! Kori tosiaan on myös erittäin hyvä kantaa, pyöreä kahvakin tuntuu erityisen mukavalta kädessä. Minä kyllä tykkään myös siitä tekstistä; samaa sarjaa oli muuten myös lehtikoreja (joissa arvatenkin luki Magazines), niitä oli eri kokoisiakin, ja myös valkoisia.

PS. KAKSI kommenttia, whoopeeeeeee!!! Kiva tietää, että hoopot pienet sisustusjuttuni jaksavat kiinnostaa. :)