maanantai 4. huhtikuuta 2011

Ankeus ja kauneus

Äärimmäisen ankea maanantai: pojalla on edelleen ”jälkilämpöä” kohta viikon kestäneestä kuumeflunssastaan, itsekin sain saman taudin viikonloppuna, kuumetta ei kyllä enää ole mutta ankea olo silti, miäskin on työmatkalla ja ulkona on vetistä ja harmaata ja ja ja ja... blaah!

Totesin pojalle, että minun tekisi mieleni lähteä kameran kanssa pihalle rämpimään, koska tahtoisin nyt ihan väen vängällä löytää jotain kaunistakin tästä järkyttävän ankeasta ja rumasta päivästä. Poika vastasi heti, että onhan tuolla kaikkee kaunista, katso nyt noitakin puun oksia, ihan kuin niillä olis helmiä!

On minulla kyllä mahtava mukula, varsinainen helmi itsekin! Minä sitten tosiaan ripustin kameran kaulaan ja lähdin etsimen läpi kauneutta haeskelemaan. Tällaista löytyi:

Niinkin arkisen asian kuin pyykkiteline voi nähdä myös taiteellisessa valossa.


Amatööriräpeltäjän täytyy selitellä taidettaan: huomatkaa veikeä heijastus pisarassa!

Tämä näyttää jo ihan keväältä!


Iloisissa kumppareissa sadesääkin tuntuu vähän iloisemmalta asialta! (Ja sivustakatsojilla oli hauskaa kun ykskaks keksin keskellä lätäkköä riisua toisen saappaani ja kuvata sitä yhdellä jalalla kökkien.)

Valokuvaaminen on kyllä kivaa. Kyllä minä tässä jonain kauniina - tai rumana! - päivänä vielä ihan oikeasti perehdyn siihen manuaaliin ja opettelen muitakin jippoja kuin tuon makron kätyön...

3 kommenttia:

Eloise kirjoitti...

toden totta, eilinen oli ankea päivä, eikä tämäkään harmaudessaan pahasti sille häviä. Itse etsin iloa ja väriä vanhoista digikuvista, omatekoista väriterapiaa :). Ihanasti onnistuit silti löytämään kauneuksia kameran linssin avulla...

Careliana kirjoitti...

Kiitos Eloise! Kävinkin blogissasi ihastelemassa kesäisiä kuvia, ja tosiaan oli melko täydellinen kontrasti nykyhetkeen.

Eloise kirjoitti...

kiitos käynnistä :), kesää kohti mennään, vaikka sitten harmaan läpi :)