maanantai 23. heinäkuuta 2012

Missä sitä ollaan oltu

Yleisön pyynnöstä: kartta & lista paikoista, joissa olen käynyt. Tein listan lopulta manuaalisesti, mistä syystä kaupunkien määrä ei listan ja kartan välillä täysin täsmää, sillä ihan kaikkia karttaan merkitsemiäni paikkoja (mm. kotikaupunkejani) en viitsinyt erikseen listata. Listalle kelpuutin vain sellaiset paikat, joissa olen ollut enkä vain käynyt (esim. ajanut läpi tai käynyt lentokentällä kääntymässä), eli noista paikoista voin kysyttäessä jotain kertoillakin, jos kohta joissakin olen käynyt niin kauan sitten, että jorinoillani lienee lähinnä museoarvoa.

Kartta näyttää tältä: 
   

       
 1. Barcelona, Spain

 2.      
 3. San Diego, CA, USA

 4.      
 5. Phuket, Thailand

 6.      
 7. Dubai, United Arab Emirates

 8.      
 9. Miami Beach, FL, USA

 10.    

 


... ja lista tältä:

Kanada:
Thunder Bay

USA:
Minneapolis
San Diego
Las Vegas
Orlando
Miami

Dominikaaninen tasavalta:
Puerto Plata

Kap Verde:
Santa Maria (Sal)

Suomi:
Kittilä
Kuusamo
Ym.

Viro:
Tallinna

Ruotsi:
Tukholma
Kolmården

Tanska:
Kööpenhamina

Saksa:
Berliini
Dresden
Regensburg, München

Hollanti:
Amsterdam

Iso-Britannia:
Lontoo

Irlanti:
Dublin

Tshekki:
Rokytnice/Harrachov
Praha

Itävalta:
Zell am See
Kitzbühel

Espanja:
Barcelona

Kanarian saaret:
Puerto Rico
Playa del Ingles
Playa de las Americas

Bulgaria:
Albena
Sunny Beach


Kreikka:
Rodos, Pefkos
Kreeta

Turkki:
Kemer

Venäjä:¨
Viipuri
Pietari
Moskova

Arabiemiraatit:
Dubai

Intia:
Goa

Thaimaa:
Phuket
Krabi

Kiina:
Hongkong

4 kommenttia:

Juliet kirjoitti...

Ooh, kiitoksia vaivannäöstänne, rouva! Kartta näyttää vallan hienolta ja lista pitkältä :) Oletko missä iässä aloitellut tuon reissailun? Ja miten pitkään viipynyt kohteissa noin keskimäärin? Nimittäin ajanpuute iskee meikäläisen tajuntaan, kun töissäkin pitäisi käydä... Mutta varmaan melko lyhyillä pyrähdyksillä voisi muutaman kerran vuodessa ehtiäkin, varsinkin kun pystyt varmasti aika hyvin määrittämään työaikasi.

Rouva on varmasti aika avartunut noiden matkojen jälkeen. Tahtoo kans avartua!

Careliana kirjoitti...

Ehh, vai olenko minä vain NIIN vanha jo...

No, ekan lentokonematkani tein n. 10-vuotiaana, Kanarian saarille, ja sittemmin kävimme vanhempien kanssa Kanarialla melkeinpä vuosittain - siihen maailman aikaan kun ei juuri muita rantalomakohteita talvikaudelle ollut tarjolla.

Pietarissa olen asunut pari kesää opintojen merkeissä, ja Thunder Bayssa olen myös viettänyt hieman pidempiä aikoja sukulaisten nurkissa, muissa kohteissa olen piipahtanut pikaisemmin. Rantalomat ovat useimmiten kestäneet viikon (ikinä en ole kahden viikon rantalomalla ollut, ja tuskin koskaan menenkään) ja kaupunkilomat suunnilleen pitkän viikonlopun verran.

Tiedä häntä siitä avaruudesta... avartuuhan sitä ihminen missä tahansa, kun vain antaa itsensä avartua. Mutta antoisaa puuhaahan matkailu todellakin on! :)

Juliet kirjoitti...

Kyllähän sitä itse kukin alkaa jo tuntea itsensä vanhaksi pikkuhiljaa... Mutta sinulla sentään on ainakin matkailukokemusta ;) Minä olen aloittanut vähän myöhemmin matkailu-urani, mutta antoisaa on ollut ja aion jatkaa! :) Saatan joskus kysellä vinkkejä rouva Matkaajalta, jos niikseen tulee.

Careliana kirjoitti...

Mielelläni autan tarvittaessa, jos vain osaan!