maanantai 18. helmikuuta 2013

Hiivatin hinkit!

Miksi ihmeessä naisella pitää olla rinnat?

No joo, tiedetään, tietysti siksi, että vauvat saavat niistä ruokaa.

Mutta eivätkö ne ryntäät voisi jotenkin pullahtaa esiin silloin, kun niille on käyttöä, ja vetäytyä sitten taas takaisin, kun niitä ei enää tarvita? Vähän niin kuin vauvamahakin?

Kävin viime viikolla tosi ahkerasti jumpassa, ja tämän seurauksena kaikki jumppaliivini ovatkin nyt joko pesun jäljiltä kuivumassa tai hikisinä pesua odottamassa. Eli enpä taidakaan mennä tänään jumppaan. Nimittäin aika harvassa asiassa olen yhtä ehdoton kuin siinä, että tavisrintsikoilla ei urheilla - se on ihan silkkaa pahoinpitelyä niin rinnoille kuin liiveillekin!

Eipä muuten ole miehillä näitäkään ongelmia!

No joo, oikeasti, tämä "ongelma" nyt vahvistaa vain sen vanhan totuuden, että tyhmästä (=laiskasta) päästä kärsii koko ruumis. Jos on intoa jumpata, pitäisi olla vastaavasti myös intoa pyykätä. En minä nyt ihan kamalan tosissani tästä kouhkaa. Ja jos oikein pahasti ottaa, tartun hiustenkuivaajaan.

Mutta sen sijaan ihan oikeasti kamala ja paha ja totinen asia on se, että lyhyen ajan sisään jo toinen minulle läheinen ihminen on sairastunut rintasyöpään.

Universumi ei ole reilu.

6 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Mullekin kelpaisi sellaset on-off -tissit. Tai se off -tila voisi olla sellaiset söpöt A-kupit. Mutta kun ei , niin ei.

Rintasyövän ainoa hyvä puoli on se, että se on niin yleinen, josta syystä siitä tiedetään tosi paljon ja pystytään näin ollen hyvin hoitamaankin. Mutta muutenhan se on ihan suolesta, kuten syövät yleensäkin.

Careliana kirjoitti...

Niin, onneksi tosiaan rintasyövän ennusteet ovat tätä nykyä jo melkeinpä rohkaisevia. Mutta kyllä se silti kipeästi kouraisee, näin sivullistakin, saati sitten asianosaisia tietysti.

Rillo kirjoitti...

Voihan ne tissit olla, joo. Mutta ei niin isot, että kokonsa puolesta niillä ruokkisi vaikka kuutoset. Ja kun se yksikin lapsi on omansa sieltä imaissut, jäljelle jää hanskat, oikein työmiehen rukkaset.

Puhun siis kokemuksen syvällä RINTAäänellä. =)

Careliana kirjoitti...

Niin, sehän on se vanha vitsikin, että mitä vanhalla naisella on rintojen välissä, mitä nuorella naisella ei ole? -- Napa.

Ei siksi, kyllähän rinnat - ihan kaikenkokoiset - sinänsä ihan kauniita kapistuksia ovat, mutta ihan loppuun asti ei ole luontoäiti tainnut niiden tuotekehitystä viedä.

Tanja kirjoitti...

Mä kanssa voisin ainakin osan omistani pistää useimmiten piiloon, jos voisin.
Ja tuo rintasyöpä on kyllä ikävä juttu. Lähipiirissä vuoden välillä sairastui äiti ja tytär. Se veti kyllä hiljaiseksi.

Careliana kirjoitti...

Rintasyöpäriski taitaa tosiaan olla aika vahvasti perinnöllinen. Sekin vielä!