perjantai 24. helmikuuta 2017

Pakataan pakataan

Moi, olen vielä hengissä, mites te? Jotenkin alkuvuosi on ollut töissä taas niin hektinen, etten ole paljon ehtinyt blogittaa. Ja jotenkin sen kaiken hektisyyden alla on aika rullannut eteenpäin niin, että alkaisi lomamatka painaa päälle. Juuri nyt on lähtöön aikaa alle 24 tuntia ja minä olen saanut sängyn päälle räävittyä pari vaatekappaletta. Päätin siis vatuloida vähän vielä lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla eli raapustaa jonkinlaista listaa asioista, joita pitäisi muistaa ottaa mukaan, ja tekemällä sen tänne blogiin antaa edes jonkinlaista elonmerkkiä itsestäni.

Siis. Öö. Taustaksi todettakoon, että...

Matkakohde sijaitsee sivistysvaltiossa. Tai no okei, tämän määritelmän voisi joku, tai aika monikin, kyseenalaistaa, mutta siis sellaisessa paikassa, jossa on todellakin hyvät ostosmahdollisuudet. Shoppailu on yksi matkan tärkeimmistä aktiviteeteista. Eli matkalaukku kannattaa pikemminkin pitää tyhjänpuoleisena, ettei tule paluumatkalla ongelmia.

Matkakohteen sää näyttäisi suunnilleen tältä:


Eli aika vähillä vaatteilla kannattaa lähteä. Koska lähdemme koko perheen voimin, ei myöskään iltarientoihin tarvitse varautua eli korkkarit voi jättää suosiolla kotiin.

Koska matkakohde sijaitsee sivistysvaltiossa (ks. disclaimer yllä), ei myöskään matka-apteekkiin tarvitse ladata ihan koko lääkekaapiin sisältöä. Särkylääkkeet, vatsatautilääkkeet, refluksilääkkeet, maitohapot, hydrokortisoni, melatoniini (kuten lämpötilasta voi päätellä, kohde sijaitsee aika kaukana). Ja matkapahoinvointilääkkeet perheen miesväelle, koska ohjelmassa on myös avomerikalastusta (yllätys yllätys).

Koska matkaohjelma on sangen täyteen buukattu, voisi todennäköisesti jumppakamppeetkin jättää suosiolla kotiin. Mutta eivät ne nyt juurikaan leipää pyydä, joten aion kuitenkin ottaa yhden liikuntavaatesetin mukaan ihan siltä varalta, että minulle jossain välissä siunaantuu tilaisuus juosta edes pieni lenkki legendaarisissa maastoissa. Sitä paitsi ihan sattumalta kävi ilmi, että eräs jumppatuttuni on sattumoisin samassa paikassa samaan aikaan, ja hän tiesi suositella ainakin yhtä paikkaa, missä on tarjolla joogaa.

Äh ja nääh, en minä tiedä. Piilolinssit, aurinkolasit vahvuuksilla, kamera tykötarpeineen, passi ja luottokortti. Noillakin pärjää jo viikon.

No niin, ja pakkausoperaatiohan on siis jo ihan aloittamista vaille valmis!

Ei kommentteja: