keskiviikko 29. elokuuta 2012

Ihastuttavaa 28.08.2012

Ihka oikea tunnustus! Oi kuinka otettu olenkaan! Tällä post it -lapulla päiväni (viikkoni, syyskesäni jne.) pelasti Rillo, hänelle siitä vilpittömän riemastuneet kiitokset!

Tunnustuksen tuoteseloste:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it-lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se on kerrottu vain Post It –lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Muihin kohtiin lävähtää iso rasti ruutuun, mutta kohdan 2. skippaan tälläkin kertaa, lähinnä sen takia, että jotakuinkin kaikki seuraamani blogit ovat saman tunnustuksen jo saaneet. En kyllä kovin monta blogia seuraakaan, mutta ne mitä seuraan, ovat tietysti kaikki tosi hyviä. Käykää Blogger-profiilini kautta katsomassa jos ette usko.


* * *


Minun on viime aikoina pitänyt bloggailla kaikenlaisesta - kuten nyt hullun hektisestä elämänmenosta, työruuhkasta, liikunnan puutteesta, syysflunssasta, 26 tuuman farkuista ja muusta sellaisesta syvällisestä - mutta enpä nyt jaksakaan. Sen sijaan kerron vain yhden pienen taideaiheisen asian.


Tokaluokkalaiseni tuli hyvin ylpeänä koulusta ja kaivoi repustaan kuvistunnilla tekemänsä mestariteoksen. He olivat tehneet kivitaidetta: etsineet metsästä mieleisensä pikku kivet, pesseet ne ja maalanneet sitten haluamaansa kuosiin. Toiset lapset olivat kuulemma tehneet esimerkiksi Angry Birdejä ja leppäkerttuja ym. eläimiä. Meidän pojan murikka oli maalattu kokonaan mustaksi ja keskelle oli lähmäisty punainen löntti. Se on tietokoneen hiiri.


Tuppasi vähän hymyilyttämään. Ensinnäkin on kiehtovaa, miten nykyajan lapsen mielikuvitus toimiikaan: että tietenkin soikeahkon puolipallon muotoisesta kivestä tulee ensimmäiseksi mieleen tietokoneen hiiri. Toisekseen täytyy kyllä todeta - vaikka tokihan oman jälkikasvun itseilmaisun tulokset aina ovat varauksetta huikaisevan upeita - että selvästikin on taiteellisilta taipumuksiltaan molempiin vanhempiinsa tullut tämä lapsukainen, ei ole kovin suuren kauhan kanssa esimerkiksi kuvataiteilija-mumminsa geenikopalla käynyt...

Ei kommentteja: