perjantai 21. maaliskuuta 2014

Vastustamaton tarjous

Lupaan, että ihan kohta kirjoitan taas jotain oikeaakin asiaa jostakin niistä kymmenistä aiheista, joita olen päässäni pyöritellyt. Nyt on vain taas ihan täyden tehon linkousohjelma meneillään töiden, harrastusten yms. parissa, ettei millään meinaa ehtiä ja/tai jaksaa.

Tämän juuri saamani sähköpostiviestin haluan kuitenkin teidän blogin (molempien) lukijoiden kanssa jakaa. Kun en nyt valitettavasti ehdi tarttua siihenkään - ehkä te haluatte käyttää tilaisuuden hyödyksenne?

Alkaen Mr.David Soanes ,
Chief Risk Officer ,
UBS Investment Bank,
1 Finbury Avenue EC2M 2PP Iso-Britannia.

Olen Mr.David Soanes päässä Dulwich , Etelä-Lontoossa , Englannissa. Työskentelen UBS Investment Bank Lontoossa . Kirjoitan teille työhuoneestani että tulee olemaanvaltava hyötyä meille molemmille . Minun osasto , jokaChief Risk Officer , UBS Investment Bank London , huomasinhylätty summa £ 14,5 miljoonaa ( Fourteen Million Five Hundred Thousand Great British punta) tilille , joka kuuluu yksi meidän ulkomaisten asiakkaidenmiljardööri Business moguli Late Mr. Moises Saba Masri ,Juutalainen Meksikosta , joka oliuhrihelikopterin onnettomuudessa . Tuloksena hänen kuolemaansa ja hänen perheenjäsenensä , Saba oli 47 -vuotias . Myöschopper aikaanonnettomuudessa oli hänen vaimonsa , heidän poikansa Avraham ( Albert ) ja hänen tyttärensä - in-lawpilotti on myös kuollut .


Valinta sinuun yhteyttä on herättänyt alkaenmaantieteellinen luonne missä asut , erityisesti siitä syystä,herkkyydenkauppa . Jaluottamuksellisuuden tässä . Juuri nyt ,rahasto makaa hakenut meidän Bank eikä lähiomaiset mainitsi tiedosto japankki on hävinnyt sijoittaa kaikki hänen suhteellista. Itse olen hävinnyt sijoittamallasukulaisten , etsin suostumustasi esitellä teille kuinlähiomaiset / Will edunsaajaakuolleen jottaetenee tämän tilin arvo on 14,5 miljoonaa puntaa siirretään pankkitilillesiseuraava sukua Late Mr. Moises Saba Masri .

Tämä maksetaan tai jakaa näitä prosenttimääriä , 60 % minulle ja 40 % sinulle . En tarvitse ladata tietosi meidän pankkijärjestelmän tietokannassa kuinlähiomaiset Late Mr. Moises Saba Masri . All I vaatia nyt on rehellinen yhteistyö , luottamuksellisuus ja luottamus , jotta voimme nähdä tämän tapahtuman onnistuneesti päätökseen . Ole hyvä ja sinun täytyy pitää tämä liiketoimi 100 % salassa, koska käsitykseni täällä minun pankkiin .

Sain yhteystiedon maa kansainvälinen tietoa liiketoiminnasta täällä Lontoossa , päätin ottaa sinuun yhteyttä toivoen, että löydät tämän paljon mielenkiintoista . Ole hyvä ja teidän vahvistuksen tähän viestiin ja ilmoita interest.I toimittaa sinulle lisätietoja . Pyrittävä haluaisin tietää päätöksen niin pian kuin mahdollista . Minä haluaisin sijoittaa oman osuus 60 % omassa maassa .

Sinun täytyy tehdä säännöksenalla olevaan tiedot , jotta voimme ryhtyä välittömästi tämän tapahtuman.

1 . Sinun Koko nimi :
2 . Direct Mobile Number :
3 . Sinun Yhteystiedot Osoite :
4 . Your Age :


terveisin ,
Mr.David Soanes
+447035919342
Siis jeesusmaria sentään, että joku viitsiikin. Kai tästä on pääteltävä, että aina joku urpå näihin haksahtaa, ei kai niitä muuten jaksettaisi lähetellä... Onhan meitä joka junaan menijöitä ja riittävästi vielä asemalaiturillekin jääjiä, mutta silti, hei haloo, missä näillä ihmisillä oikeasti vippaa ja kuinka pahasti?!?

7 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Miten pystyitkin jättämään väliin?!?
Ja taitaa lukijoita sentään olla muutama enemmän.

Careliana kirjoitti...

Minä olen niin kovin jalomielinen, että halusin antaa muille mahdollisuuden... :D

jalde kirjoitti...

Kiitos tästä. Tartuin heti tilaisuuteen.

Careliana kirjoitti...

Eipä kestä. Kyllä tämän täytyy ihan aito asia olla, koskapa se on tullut läpi sähköpostini spämmisuodattimesta, joka sentään säännöllisin väliajoin paiskoo esim. asiakkaideni tilausvahvistuksia silppuriin ihan kyselemättä.

Rouva B kirjoitti...

Jospa minäkin vastaan tuohon viestiin. Kyllä sitä nyt aina muutamalle miljoonallejotain käyttöä löytyy. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Joo rahaahan tässä on tarjolla ja runsaasti.

Careliana kirjoitti...

Joo, miljoonittain rahaa tosi pienellä vaivalla ja minimaalisella riskillä. Kuten sanottu, melko vastustamaton tarjous.