keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Nauretaan välillä

Ei minua oikeasti paljon naurata, ahistaa ja masentaa ja surettaa ja hirvittää noinniinku yleisesti. Mutta ettei tämä blogi ihan pelkäksi itkuvirreksi menisi, tyrkätään tähän väliin pari ehkä etäisesti hieman hupaisaa irrallista pikku juttua.

*
Lapsen suusta putkahtelee varsinaisia helmiä tämän tästä, kolmivuotias kun on ihan täyttä kielellistä kärpäspaperia, imee itseensä ja painaa mieleensä kaiken kuulemansa. Meidän poika katsoo paljon videoita (joojoo, tunnustetaaan, ihan liikaa) ja omaksuu kaiken maailman fraaseja myös niistä. Eikä telsussa suinkaan pyöri pelkkiä Teletappeja vaan myös vähän isompien lasten juttuja. Viime aikoina ykkössuosikki on ollut Karvinen, siis se elokuva (yllättävän hyvä elokuva muuten, voin suositella lapsenmielisille aikuisillekin, tosin noin kahdensadan toiston jälkeen vähän jo tympii), ja sitä poitsu sitten siteerasi tärkeänä isälleen tässä eräänä iltana iltapalapöydässä: "Isi jos sinä olet kiltti, minä opetan sinut juomaan vessanpöntöstä!"

*
Kävimme tänään eläinkaupassa ostamassa koiralle uuden haukunestopannan, vaikka minä en kyllä henkilökohtaisesti jaksa uskoa, että siitä mitään hyötyä olisi kun ei edellisestäkään ole ollut. Maksoi kyllä siinä määrin suolaisen summan, että luulisi siihen hintaan jo saavan sellaisen vehkeen, joka hiljentää ne samperin naapurit aina kun valittavat meille... Eläinkaupan ilmoitustaululta bongasin sangen raflaavan ilmoituksen: MYYDÄÄN LEIKATTU UROSLEIJONA... Siis mitäääh?!? Ai siinä on yhdysmerkki ja se jatkuu toiselle riville: -harjakani. Harmi sinänsä, leijonahan olisi voinut olla ihan veikeä lemmikki, siitä eivät välttämättä olisi naapuritkaan uskaltaneet hiiskua mitään...

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Me tarvittas kanssa sellanen panta meidän ovikellonvahvistimelle.
Voimia sinne!

Careliana kirjoitti...

Hei se meidän vanhahan joutais nyt, jos haluatte kokeilla?