tiistai 15. toukokuuta 2012

Haastis

Iih,  ooh, tämähän on melkein kuin tunnustus: olen saanut haasteen! Haasteessa on siis tarkoitus vastata 11 kysymykseen ja sen jälkeen laatia 11 omaa kysymystä 11 uudelle vastaajalle. Minä olen tosi tylsä enkä kierrätä tätä eteenpäin (hitto, hädin tuskin tiedän 11 bloggaajaa enkä varsinkaan sellaisia, jotka eivät olisi tähän jo vastanneet), mutta kun Nollavaimo kysyy niin tokihan minä vastaan:

jos oletuksena on, että olet villi ja vapaa vailla huolia ja velvollisuuksia, niin
Minkä yhden... ottaisit mukaasi autiolle saarelle ja miksi ?
1. ...äänilevyn ?

Apuaah, yhdelläkö pitäisi pärjätä?!? No mutta eihän missään sanota, kuinka kauan siellä saarella pitäisi olla. No jos yksi vain pitäisi näin äkkiseltään mukaan napata niin ehkä se olisi Nightwishin Dark Passion Play. Se on aika monipuolinen - ja ennen kaikkea sairaan hyvä! - kattaus munaa ja meisseliä, roisketta ja ryminää mutta myös heliseväistä herkkyyttä.

2. ...kirjan ?

Jonkin sellaisen, jota en ole vielä lukenut. Jo Nesbø on tällä hetkellä lyhyen suosikkilistani kärjessä, jokin hänen tekeleensä olisi varmasti aika varma valinta.

3. ...elokuvan ?

Voi ei, tämä on vaikeaa. Olen tosi huono katsomaan leffoja moneen kertaan, mutta sitten taas jos valitsisin jonkin, jota en ole vielä nähnyt, niin mistä voisin tietää, onko se sittenkään mistään kotoisin? Ehkä kuitenkin menisin kauas arkistojen uumeniin ja ottaisin Housut pois (The Full Monty). Näinköhän sille jaksaisi montakin kertaa vielä nauraa? On siinä ainakin iloista musaa.  
(Luettuani tekstin jälkeenpäin tajusin, kuinka hoopolta vaikuttaa lause "menisin arkistojen uumeniin ja ottaisin housut pois." Kontekstista irrottaminen on aina yhtä hedelmällistä. Mutta miksei sellaisella autiolla saarella voisi ilman housujakin olla. Mistä muuten syntyykin tosi hyvä aasinsilta seuraavaan kohtaan!)

4. ...julkisuuden henkilön (käyttötarkoitus vapaa) ?

Tämä sen sijaan on sikahelppo. Hetkeäkään epäröimättä ottaisin Linkin Parkin laulajan Chester Benningtonin. Siinäpä muuten ratkeaisi näppärästi tuo äänilevypulmakin, kun hän saisi laulaa minulle JA minun kanssani päivät pitkät. Eikä niitä muitakaan käyttötarkoituksia ollenkaan pois suljeta, muistaen tuo olettamus, että villejä ja vapaita oltaisiin...

5. ...syötävän herkun ?

Fetasalaattia, ilman oliiveja. Jostain syystä oletan, että autiolla saarella olisi kuuma (no olisi ainakin jos Chester olisi siellä!!!), joten kevyt ja kylmä ruokalaji tuntuu parhaalta vaihtoehdolta.


6. ...juotavan herkun (vettä on saarella) ?

Mumm demi-sec, merci beaucoup


7. ...harraste-asian ?

Eehhehehe, tuo Chester se vastaa tähänkin tarpeeseen! Jos hänellä olisi vaikkapa kitara vielä mukana niin siinäpä, kuten sanottua, menisi aika rattoisasti lauleskellessa.


8. ...telkkarisarjan ?

Selviytyjät! Sopisi teemaan ja kaikkee.

9. ...pelin ?

Ööö jääkiekon, telkkarista katsottuna, tai jalkapallokin kävisi..? Jos pitäisi itse pelata niin eiköhän pelikorteista eniten iloa olisi.


10. ...urheiluvälineen ?

No urheilurintsikat, sitten voisin juosta avojaloin samettisella hiekkarannalla auringonlaskuun (ja määränpäässä odottaisi Chester, kitara ja kylmä samppanja...)


11. ...minkä vaan ?

Kuten edeltä ehkä on jo käynytkin ilmi, niin tuo tuollainen salskea lempilaulaja on kyllä aika näppärän kokonaisvaltainen ratkaisu. Mitä sitä muuta ihminen muka tarvitsisi?


Joko kyyti saarelle kohta lähtee, minä olen jo pakannut..?

5 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Mielenkiintoinen miesmaku sulla. En tunne ko. tyyppiä ollenkaan, kun olen tällainen vanha kääpä, mutta kiinnostus heräsi. Noin musiikillisessa mielessä, ei muuten. Eli ota pois, en tuu osingoille. ;D

Careliana kirjoitti...

Kuule Nollis, minulla on vähän sellainen käsitys, että meillä on ikäeroa korkeintaan viitisen vuotta... Mutta minulla kyllä tunnetusti on tavallaan vähän teinix musiikkimaku (rokki-teinix; Suomi-rappia tai purkkapoppia en sentään ole oppinut diggailemaan!).

Chesterin musisoinnissa minua kiehtoo erityisesti monipuolisuus: hän osaa laulaa ihan sametinpehmeästi, toisinaan taas seksikkäällä raspilla ja välillä hallitusti huutaenkin. Sellainen tietynlainen raivopäisyys vain vetoaa meikäläiseen - ehkä oma elämäni on liian seesteistä.

Careliana kirjoitti...

Peeäs. Jos kiinnostaa Chesterin laulanta muttei välttämättä Linkin Parkin musiikki, niin tässäpä on ihan tajuttoman ihana versio ihan tajuttoman puhkikulututetusta rallista: http://www.youtube.com/watch?v=dHtwZ07N1ic&ob=av2n

Nollavaimo kirjoitti...

Ei paskempi, kun laitto silmät kiinni. Oikeesti ihan hyvä, mutta oppiikohan vanha koira uusia temppuja ? Mun rakkaimmat biisit ja laulajat ovat sieltä hamasta nuoruudesta enkä muista suorilta käsin ketään, joka olisi kolahtanut mulle tällä vuosituhannella. Paitsi Rajattomat. *huok* Vanhaksi sitä ollaan tultu. :)

Eloise kirjoitti...

Hei... olitkin jo saanut tunnustuksia :). Blogissani on sinulle niitä lisää