lauantai 19. toukokuuta 2012

Kiitos kaunis!

Tällaisen kunnian minulle antoi Eloise - olen kovin otettu!

Vastalahjaksi nakkaankin sen kysymysmeemin Eloiselle (ja muutkin saavat vapaasti vastailla, jos innostuvat). Valitsen aihepiirin, josta olen jo pitkään ollut aikeissa väsätä blogitekstiä, mutta olen jumittunut lähtökuoppiin; jospas tämä kysymyslista tyrkkäisi minuakin vihdoin eteenpäin...

Mutta nyt jo asiaan, joka on: 11 kysymystä kauneudesta

1. Mitä kauneus on? (Että ihan tällaisella helpolla ajattelin aloittaa... Kerro vaikka ihan vain ensimmäinen assosiaatio, joka tuosta sanasta mieleesi tulee!)

2. Oletko omasta mielestäsi kaunis?

3. Mikä on kauneinta sinussa? (Pitäydytään nyt tässä kohtaa vain ulkoisessa kauneudessa.)

4. Mikä on kaunein esine/paikka kodissasi?


5. Mikä on kaunein vaatekappaleesi?
6. Mainitse yksi naispuolinen julkisuuden henkilö, joka on mielestäsi kaunis.

7. ...ja sitten yksi miespuolinen.

8. Mainitse yksi kaunis musiikkikappale.

9. Uskotko, että kauniit ihmiset pääsevät elämässä helpommalla, vai onko heidän päinvastoin tehtävä muita enemmän osoittaakseen, että ovat muutakin kuin päältä kauniita? Vai onko ulkonäöllä merkitystä esimerkiksi työelämässä?

10. Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista?

11. Oletetaan, että olet hyvä taidemaalari. Eteesi annetaan tyhjä kangas ja kehotetaan maalaamaan todella kaunis taulu. Mitä se taulu esittää?

* * *

Ja tähän loppuun vielä vähän kauneutta meidän kotiverannalta. Ajatella, että minä olen joskus pitänyt yksivuotisia koristekasveja ihan turhuutena... Olenpa ollut hoopo, kyllä näistäkin vaatimattomista pikkuistutuksista vain on ihan valtavasti iloa!

2 kommenttia:

Eloise kirjoitti...

No ohhoh... kylläpä sinä haasteen heitit ... Kauniisti tehty :). Lupaan vastata lähiaikoina, pitää ensin löytää sopivan kaunis mielenvire. Hyviä kysymyksiä olet keksinyt, mutta helpolla en pääse :)

Careliana kirjoitti...

Niin, Eloise, ajattelin siis, että sinä uudessa ammatissasi olet yhdellä tapaa kauneuden ammattilainen, ja siksikin tämä aihe sopii sinulle erityisen hyvin!