lauantai 1. marraskuuta 2014

Kukkia ja mehiläisiä

Kun poika oli pieni, yksi suosikkipuuhistamme oli käydä eläinkaupassa pupuja katsomassa. Nyt olimme pitkästä aikaa samaisessa kaupassa, miäs selvitteli akvaarioasioita ja me muut tietenkin suuntasimme oitis vanhaan tuttuun pupuhuoneeseen. Siellä oli myös terraariollinen jotain isoja hyönteisiä, varmaan liskojen tms. ruoaksi kasvatettavia. Kaksi niistä oli sillä lailla jänskästi päällekkäin.

- Höhö, noi harrastelee!

Suupieliäni alkoi nykiä. Vai harrastelee, että sellaisen sanan olet sitten omaksunut...

- No, niin, siis, seksiä. Mä en olis halunnu sanoo sitä rumaa sanaa mut oli pakko kun sä et tajunnu!

Voi minun vavvaani. Vielä tarpeeksi pieni ihastelemaan äidin kanssa pupuja mutta kuitenkin tarpeeksi iso tietääkseen, että sellainenkin asia on olemassa kuin seksi.

...tosin tämä tietoisuus taitaa vielä olla aika vahvasti teoreettisella tasolla.

Halloween-viikolla oli koulussa disko, ensimmäinen johon meidän poitsukin halusi mennä. Yritin ehdotella, josko hän tilaisuuden kunniaksi pukeutuisi oikein farkkuihin - viiden viime vuoden aikana hän on käyttänyt muita housuja kuin (useimmiten polvista rikki hiutuneita) verkkareita ehkä kymmenkunta kertaa - mutta vastauksena oli paljonpuhuva karjakkokatse: Eihän farkuissa voi limbota, d-uh!

En ruvennut riitelemään asiasta, hauskanpitohan se moisissa kinkereissä pääasia on. Ja hauskaa oli kuulemma ollutkin - muuten, paitsi että:

- Tytöt jahtasivat ja yrittivät saada tanssimaan, mutta pääsin sentään juuri ja juuri karkuun. Onneksi meidän luokan nopein tyttö oli oppilaskunnan hommissa, se oli mun pelastus!!!

Voi minun vavvaani.

Ei kommentteja: