tiistai 6. tammikuuta 2015

Käsialaa

Hirnakka keksi hauskan idean: miksei blogiinkin voisi joskus kirjoittaa ihan omin käsin! Saavatpa sitten keittiögrafologit analyseerata, millainen tyyppi täällä oikeastaan kirjoitteleekaan. Joten tässäpä ne, akuuteimmat kuulumiseni paperilla, grafologien iloksi kaikilla kolmella käyttämälläni kirjoitustavalla:


Jepujee. Onneksi sää taitaa kohta hieman lauhtua. Ja arkikin alkaa, josko sitä saisi taas jonkinlaisesta tolkun elämästä kiinni. Tässä taannoin julistin riemuissani Facebookissa, että onneksi on enää 322 päivää jouluun... taisin toiveajatteluna skipata jo ensi marraskuun vallan.

Mutta eiköhän tää tästä taas.

2 kommenttia:

Hirnakka kirjoitti...

Kiitos osallistumisesta, en tiennytkään, että grafologit tykkäävät nähdä useamman eri tyylin, tuohan on aika hyvä juttu. Sen muistan jostain viikkolehden käsiala-analyyseistä lukeneeni, että viimeistellyt kirjaimet kertovat myös varmistelevasta luonteesta ja vahvat alasilmukat/koukut perusteellisuudesta.

Tämä on ihan hauskaa, tulee muuten kurkattua pitkästä aikaa muitakin blogeja. Palajan taas!

Careliana kirjoitti...

Minä en tiedä grafologiasta yhtään mitään - en edes sitä, kiinnostaako grafologeja syynätä eri käsialatyyppejä - mutta nuo mainitsemasi piirteet tunnistan kyllä omikseni...

Kiva kun kävit, toivottavasti muistat pistäytyä toistekin!