torstai 20. elokuuta 2015

Lisäys edelliseen

Edellisessä postauksessa nillitin ihmisistä, joilla on omasta mielestään yhteiskuntaan ja kanssaihmisiin nähden pelkästään oikeuksia, ei velvollisuuksia. Siltä varalta, että jollakulla oli vaikeuksia ymmärtää avautumistani, Feissarimokista löytyikin parahiksi erinomaisia esimerkkejä ihmistyypistä, johon viittasin.

Isänmaan Toivo nro 1


Isänmaan Toivo nro 2


(Molemmat ovat Feissarimokissa saman linkin takana)

Ymmärrän toki, että Feissarimokiin päätyy nimenomaan niitä harvinaisen surkuhupaisia peeloja, jotka herättävät vertaisissaankin silmien pyörittelyä, myötähäpeää ja/tai röhönaurua. Mutta silti. Että tällaisia ihmisiä tosiaan on olemassa. (Voivathan nämä tietysti olla trollejakin, mutta pahoin pelkään, että totuus on silti tarua karumpaa...) Huokaus. Voi kunpa voisin korvamerkitä verorahani...

2 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Feissarimokat, niin kauhee ja toisinaan hauska. Joskus on pakko laittaa se tauolle, mutta ilmiselvästi jsokus pakko tilata takas. Koska eihän tollasia näe omassa elämässä koskaan. Sit jos joutuu tuonne 'kentälle' kaikkii persuja kuuntelemaan, ni muistaa että aijoo, tätä porukkaahan on feissarimokissa, tuttu juttu, nou pänik.

Careliana kirjoitti...

Jep, kyllä feissarimokat kuitenkin useammin aiheuttaa spontaania hihittelyä ja myötähäpeää kuin verenpaineen nousua ja "ei jumalauta voiko tollasia tosiaan olla" -fiiliksiä.