maanantai 28. huhtikuuta 2008

Matkavisa

Edellisen postauksen lopussa esittämäni vinkkipyynnön aikaansaama kommenttivyöry (miten se nyt olikaan, näkökö siitä itsesarkasmista lähti vai kuulo?) rohkaisee minua yrittämään vielä kerran. En minä siis mitenkään epätoivoisen kommentinkipeä ole, ihan vain teitä rakkaita lukijoita viihdyttääksenihän minä...

...esitän siis arvoituksen. Me nimittäin varasimme viikonloppuna taas matkan, ensi vuoden maaliskuussa mennään taas. Tällä kertaa matkanvaraus sujui ihan yhteisymmärryksessä; minut oli helppo ylipuhua, kun löytyi ihan täydellinen kohdekin - arvatkaapa mikä!

Viiden pisteen vhjeitä:
  • Kyseinen kohde sijaitsee "sivistysvaltiossa" ja elää omaa elämäänsä, mikä on vaihteeksi kiva ominaisuus viime aikoina näkemiemme turistirysien jälkeen.
  • Kyseessä on suurkaupunki, joka tarjoaa kaupunkiloman valtteja parhaimmillaan: on loistavat ostosmahdollisuudet, kulttuurinähtävyyksiä, kiehtovaa arkkitehtuuria, valtava ravintolatarjonta, vilkas yöelämä. Hintatasonkin pitäisi olla ilahduttavan edullinen.
  • Kyseinen suurkaupunki tarjoaa kuitenkin myös erinomaiset mahdollisuudet rantaelämään! Helteestä ja auringonpaisteesta voi olla aika pomminvarma.
  • Myös kiehtovia luonnonnähtävyyksiä on tarjolla.
  • Meillä penkkiurheilijoilla on mahdollisuus ainutlaatuisen huippu-urheilun seuraamiseen.
  • Kyllä, myös syvänmerenkalastus on mahdollista...

Jos joitain etäisesti miinusmerkkisiä puolia pitäisi hakemalla hakea, niin onhan tuo kohde taas aika kaukana, lentomatka on pitkä ja aikaerokin harmillisen suuri. Eikä tuollainen matka tietysti ihan ilmainen ole. Ja lasta tulee ikävä. Mutta viikko se vain on. Varmasti upea viikko, olen pitkästä aikaa suorastaan innoissani jo etukäteen!

Niin, kuka arvaa, mihin olemme menossa? Oikein vastanneille en valitettavasti voi luvata esim. matkalaukkupaikkaa, mutta virtuaalisella postikortilla voin sitten heittää...

(Niin ja te, jotka jo tiedätte oikean vastauksen, älkää paljastako sitä. Kuten Reinikaisessa sanotaan, "perkeleen juopot, opettelee vastaukset ulkoo ja tulee sitte pilaan toisten pelin...")

1 kommentti:

Loviisa kirjoitti...

Meinasin tulla protestoimaan, että ei me mitään juoppoja olla, mutta sitten muistin omat viime aikojen touhuni ja olenkin ihan hiljaa vaan ja häpeän.

Veikkaan silti. Vaikka öö.. Kanada!