maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hupsista ja hellanlettas

Me olemme yhden koiran perhe.

Ihan varmasti otetaan uusi koira mahdollisimman pian sen jälkeen, kun tuosta rakkaasta vanhuksesta aika jättää. Mutta siis sen jälkeen. Ei yhtä aikaa. Eihän tuo mummoparka enää mitään pentua jaksaisikaan.

Tosin jos halutaan sellainen rotukoira tällä kertaa, niin eihän niitä noin vain käydä torilta kotiin hakemassa. Pitää etsiä hyvä ja luotettava kasvattaja, odotella sopivaa pentuetta ja toivoa, että siitä sitten saataisiin meille yksi karvapallero. Siinä voi vierähtää pitkäkin tovi. Ilman koiraa! Koiraton talo on varmasti tosi kolkko talo...

...jospas sitä ihan vähän vain kävisi tuolla rotuyhdistyksen sivuilla katsomassa, mitä kasvattajia niitä onkaan...

Ooh, kappas, pentuja! Ne olisivat luovutusiässä alkukesästä. Se on kyllä ihan paras aika ottaa koiranpentu, helpottaa sisäsiistiksi opettelua, kun voi olla paljon pihalla. Ja on loma-aikakin ja kaikkee.


No hitto, kai sitä nyt kysäistä voi! Eihän sitä tiedä, saadaanko me pentua. Ja jos saadaan, niin onhan se toisaalta hyväkin, että sillä on ensi alkuun uudessa kodissa lajitoveri, joka ehkä vähän voi opettaa sille talon tapojakin (mielellään ei kyllä ihan kaikkia omiaan, kiitos). Tuo meidän pötkylä on kyllä niin lempeänleppoisa tapaus, että siitä tulee varmasti ihan huippuhyvä sijaismummo!Nohuppista. Me saadaan pentu. Kesäkuussa. Me ollaan ihan onnesta ja odotuksesta ymmyrkäisinä!

(Kuvassa oleva söpöliini ei välttämättä ole juuri meidän uusi perheenjäsenemme, mutta yksi sisarussarjasta kuitenkin. Toistaiseksi vielä ovat kaikki melkoisen samannäköisiä. Arvaako joku rodun?)

7 kommenttia:

Roz kirjoitti...

Voi ei mikä kuva, tuollaisia ei saa näyttää =)=). Olisiko vaikka bordercollie? En mitenkään tunne rotua, mutta tuossa voisi olla jotain samaa.

Careliana kirjoitti...

Sinänsä hyvä arvaus, Roz, että tosiaan voisi kuvitella bordercollien pennun näyttävän vähän tuolta. Meidän entisessä kotitalossa asui pari bordercollieta, ne oli tosi symppiksiä kavereita kyllä.

Mutta tämä nimenomainen rotu ei ole bordercollie, eikä itse asiassa edes muistuta sitä yhtään. Aika samanmoisia ovat kaikki pikkukoirat vielä tuollaisina marsunkokoisina...

- S - kirjoitti...

Iiiikkkkk!!!! Ihanaa, pentu!!! :D
Onnittelut etukäteen!

Mäkin olisin veikannut bodercollieta (partiskin se voisi olla), mutta taidankin nyt sitten vaihtaa veikkaukseni ja sanon, että se on tiibetinterrieri tai shih tzu. Menikö ihan lepikkoon?

Careliana kirjoitti...

Niinpä, -S-, ihanaa, pentu!!!! Mutta joo, lepikkoon menee myös itämaiset pikkukoirat.

Zepa kirjoitti...

Voooooiiii <3 Noin se vaan sitten käy. Anna pikkusormi, ja sinne meni koko käsi kyynerpäätä myöten!

Careliana kirjoitti...

No eikä riitä käsi, kyllä siinä mentiin sydänjuuria myöten ihan kertalaakista!

- S - kirjoitti...

Älä pidä hullua jännityksessä, vaan paljasta jo rotu. :)

Heitän vielä yhden arvauksen: Schapendoes tai PON.