keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Parahin joulupukki...

en ole vielä yhtään miettinyt, mitä haluaisin joululahjaksi. Mutta aika varmana tietona voin mainita ainakin yhden asian, jota EN halua:


Nämä killuvat aktiivisesti tyrkyllä Facebookin sivupalkissani, ja on kyllä pakko sanoa, että en hetkeen muista nähneeni mitään yhtä mautonta. Poljetaan bambia päähän joka askeleella! Bonuksena oksennushenkinen väritys ja Petterin kuono kertaa neljä!

Pakko tunnustaa, että Zalando voitti ja sai klikkaukseni. Halusin nimittäin selvittää, mitä nuo hirvitykset maksavat. Se ei äkkivilkaisulla selvinnyt enkä halunnut palkita Zalandoa enää alasivujen latauksilla.

Mutta hei, ainakin se nyt selvisi, miksi niissä mainoksissa ihmiset aina kirkuivat niin vertahyytävästi saatuaan Zalandon paketin...


2 kommenttia:

- S - kirjoitti...

Hahhahhaa! Samaa mainosta olen minäkin katsellut naamatun reunassa! :D
Ja ajatellut, että olisipa kiva nähdä millainen ihminen tuollaiset kengät ostaa...
Paketin saajien kirkunaa lisää myös se kavalkaadi omituisia rytkyjä, jotka sieltä laatikosta kenkien lisäksi paljastuvat. ;)

Careliana kirjoitti...

Aika erikoisen sisäänheittotuotteen on Zalando kyllä valinnut. Tosin, kuten sanottu, lankesinhan siihen minäkin, joka en edes nettishoppailua harrasta.