maanantai 1. maaliskuuta 2010

Taas mennään

...JOS mennään.

Mistä tietää, että meidän perheessä ollaan lomamatkalle lähdössä? Siitä että joku päättää mennä lakkoon, joka vaikeuttaa lomamatkalle lähtemistä.

Minä olen kampaajallakin käynyt, rahaa on vaihdettu, aurinkorasvavarannot tarkistettu, matkalukemista hankittu, lomaviikon edestä puskettu töitä jo etukäteen niin, että totisesti tuleekin loma tarpeeseen! Enää tarttis garderobi valikoida, varpaankynnet lakata ja säärikarvat puimuroida.

Ja sitten, JOS joku nyt ystävällisesti vaivautuisi köijäämään vähän kerosiinia lentokentälle, päästäisiin kasvihuoneilmiötä kiihdyttämään ja oikein erikois-ykkösluokassa ilmaista samppanjaa siemaillen suhauttamaan paikkaan, missä on lämmintä enemmän kuin täällä pakkasta pahimmillaankaan, turkoosia merivettä, kiehtovia maisemia, herkullista ruokaa, edullisia merkkivaatekauppoja ja vielä edullisempia basaareita, hyvää seuraa ja pitkiä päiviä ilman velvollisuuden vilaustakaan...

Ihan kuin olisin kokenut vastaavaa joskus aikaisemminkin. Ehkä jo ensi vuonna me opimme ajoittamaan talvilomamatkamme pääkaupunkiseudun hiihtolomaviikolle.

Ei kommentteja: